Triangle Teatre

Hipocondriart

Distribució C.Valenciana-Catalunya-Balears

Triangle Teatre
HIPOCONDRIART

Text guanyador al IV Torneig de dramatúrgia valenciana 2020.

SINOPSIS

Els pares de la Paula li varen facilitar l’accés a la cultura des de ben xicoteta. Ara, llicenciada en belles arts i amb un món interior fascinant que augura una gran projecció professional, la Paula inaugura exposició d’art neofiguratiu a un museu de reconegut prestigi. Els crítics diuen d’ella que és: “un portent de futur”. Potser estem davant la pròxima Jenny Holzer.

Dos homes, al museu, creuen les mirades mentre contemplen un dels seus quadres: Una vagina gegant amb motius bucòlics i abstractes plena de significats ocults per descobrir. Un dels homes té l’empremta dactilar d’un tal Jesús. L’altre és el pare de l’artista, la Paula. A mesura que avança la relació d’aquests dos desconeguts, prompte descobrim que les intencions d’un d’ells són realment fatalistes, ja que porta una bomba pegada al cos i es troba disposat a “rebentar-ho tot” d’un moment a un altre.

A partir d’aquesta rocambolesca situació, l’obra, ens presenta aleshores com una radiografia del nostre temps, un escàner del nostre “ara” més emocional. Irreverent i tragicòmic.

Títol de l’obra:
Hipocondriart

Text i direcció escènica:
Borja López Collado

Intèrprets:
Carles Sanjaime, Gloria Román i Bruno Tamarit

Disseny d’espai escènic i disseny de llums:
Ximo Rojo

Disseny de vestuari:
María Almudéver

Disseny gràfic:
Sofía Zaragoza

Fotografia i Vídeo:
Raúl Piles

Comunicació i premsa:
Mar Sanjuán